אולטרסאון לכתף ובית שחי כתוצאה מגוש וכבדות

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כירורגיה של היד

06/11/2019 | 14:42 | מאת: מיכל

צהריים טובים יש לי כאבים וכבדות ביד שמאל כחודשיים ובנוסף שבוע ימים יצא גוש באזור עמוד שידרה למעלה ליד הכתף עשו. לי אולטראסאונד כלי דם גפיים עליונות וכתוב נסרקו ורידי גפה עליונה בצד שמאל: הוריד הגוגולרי,האקסיאליוהברכיאלי הודגמו ברוחבתקין עם זרימהבתוכם פרט לנימחצים בהפעלת לחץ. הוריד התת בריחיהודגם ברוחב תקין עם זרימה בתוכו ועדיין יש כבדות וחולשה ביד שמאל מה אפשר לעשות מה זה נמחצים בהפעלת לחץ אודה לך על היחס

מיכל שלום, השאלה הזאת הינה מתחום כיכרוגיה של כלי הדם. ממתליץ לך לפנות לפורום המתאים. בברכה, ד"ר יהודה

מנהל פורום אורתופדיה - כירורגיה של היד