זריקת קורטיזון באצבע יד

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כירורגיה של היד

24/10/2019 | 17:18 | מאת: דורון

אתמול בבקר קיבלתי זריקת קורטיזון באצבע היד ויש לי כאבים ואיני יכול לקפל את האצבע האם זה נורמאלי? תודה ומה עלי לעשות

דורון שלום, זריקת קורטיזון מטרתה להוריד דלקת מקומית ולהקל על כאב ונפיחות, אולם החומר הפעיל מתחיל לתת אפקט לאחר יומיים שלושה. בשלב זה הייתי ממתין. אם לאחר מספק ימים עדיין יש כאבים ומגבלת תנועה, יש להיבדק. בברכה, ד"ר יהודה

28/10/2019 | 15:42 | מאת: דורון

תודה רבה דוקטור זה עבר לי כעבור יומיים וחצי אני רגיש מאוד לכן היו לי כאבים חזקים ברוך השם עכשיו בסדר למי שעובר את זה שידע זאת

רפואה שלמה

מנהל פורום אורתופדיה - כירורגיה של היד