זרת שבורה שמתקשה להחלים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כירורגיה של היד

06/10/2019 | 00:21 | מאת: יוכי

הי, שברתי את האצבע לפני כחודשיים, אורתופד קיבע אותה בגבס לכ3 שבועות ואח"כ הוריד לי ושם לי קיבוע קליל יותר למשך עוד כשבועיים. לאחר מכן נתן לי הנחיה להפעיל את האצבע כל הזמן כדי שתחזור לעצמה. אכן, כך עשיתי. אבל עד היום כל פעם כשאני מתעוררת משינה איני יכולה לקפל את האצבע עד הסוף רק לאחר פרק זמן (כשעה) מצליחה לקפל, אך יש כאב וכמו "קנק" בעת הקיפול. האם זה תקין? האצבע תחזור לבסוף לעצמה לגמרי? תודה.

יוכי שלום, ייתכן ומדובר בטריגר פינגר יש לגשת לבדיקה אצל מומחה לגכירורגיה של היד. בברכה, ד"ר יהודה

מנהל פורום אורתופדיה - כירורגיה של היד