שבר ברדיוס תחתון תזוזה left lateral 0.6

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כירורגיה של היד

04/10/2019 | 05:23 | מאת: יוסי

שלום שברתי את היד בשורש יד ימין עברתי שחזור סגור וגבס על היד היום לאחר שבוע וחצי בצילום הרופא התעצבן ואנר למה לא עשו תי ניתוח ושהבית חולים לא בסדר ושאלך לבית חולים אחר שיעשו לי ניתוח הוא רשם שבר בשורש ביד ימין lateral shift 0.6 ס"מ שבר בסטילואויד אולינרי עם תזוזה ביד . צירפתי תמונה האם חייב ניתוח מה המדמעות של לתת לזה להתאחות לבד תודה רבה

04/10/2019 | 05:42 | מאת: יוסי

לא ניתן לצרף תמונה משום מה

04/10/2019 | 07:07 | מאת: יוסי

ניסיון להעלאת התמונה

יוסי שלום, ישנו קושי טכני באתר להעלאות קבצים מסויימים. לשאלתך באופן עקרוני, ההחלטה על ניתוח אינה נגזרת רק מהצילום, אלא גם מהמטופל (גיל, תפקוד, מקצוע, יד דומיננטית..). גם אז, ישנן גישות שונות ויש "תחום אפור" שבו חלק מהרופאים ימליצו ניתוח וחלק ימליצו על המשך טיפול בגבס. מאחר ועבר כבר שבוע וחצי, יש לפנות בהקדם למומחה לכירורגיה של היד או מומחה לאורטופדיה לקבלת חוות דעת נוספת. בברכה, ד"ר יהודה

מנהל פורום אורתופדיה - כירורגיה של היד