אולטראסואנד כפות ידיים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כירורגיה של היד

13/09/2019 | 13:39 | מאת: גילה

שלום,הייתי רוצה שתסביר לי מה אומרת התשובה של האולט'הנפיחות הדו צדדית באספקט וולארי מתאימה להתעבות פיברוטית של האפוניורוזיס,ללא הפרמיה.הודגם טנדינוזיס קל בגידים fcr דו צדדי ובגידים המכופפים באצבעות 2-4 דו צדדי .הודגם סנוביטיס במפרקי 1 cmc דו צדדי ,וב1 mcp מימין ,וב rcr ed ,יותר מימין ,וב ap משמאל, וב ecu מימין.יתר הבדיקה ב.מ.פ.תודה ושבת שלום

גילה שלום, בדיקת US כשלעצמה אינה מעידה על בעיה שדורשת התייחסות, אלא יש להתאימה לתלונות החולה ובדיקתו. בסופו של דבר מטפלים בחולה ולא באולטראסאונד. לשם כך, יש לגשת להערכה מסודרת אצל מומחה לכירורגיה של היד, כאשר ה-US רק ישלים את התמונה לקביעת האבחנה והטיפול. בברכה, ד"ר יהודה

מנהל פורום אורתופדיה - כירורגיה של היד