כאב תוך מפרקי באצבעות לאחר גבס ביד

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כירורגיה של היד

07/09/2019 | 02:08 | מאת: שיר

גובסתי בכל היד כולל שורש כף היד עם חמשת האצבעות חשופות, בעקבות שבר. כחודש אחרי שהורידו את הגבס, בשני מפרקים ספציפיים באצבעות ישנו כאב חזק כאשר מכופפים את המפרק. האם מדובר בדלקת? האם זה אמור לחלוף מעצמו או שמא מורה על בעייה ?

שיר שלום, לאחר גיבוס במשך חודש, המפרקים נעשים נוקשים וטווח התנועה מוגבל. עם הזמן תוך כדי הפעלה, הנפיחות תרד וגם טווחי התנועה ישתפרו. יש להיעזר בריפוי בעיסוק ופיזיותראפיה לשם כך. בברכה, ד"ר יהודה

מנהל פורום אורתופדיה - כירורגיה של היד