שבר ביד שעדין לא טופל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כירורגיה של היד

29/08/2019 | 11:16 | מאת: אילנה

שלום ד"ר . שאלתי יש לי שבר קטרטיקלי קטן באספקט הדורסלי של עצם הטרפזיום ללא תזוזה. שלא ניראה בצילום רק בCT. ועדין לא טופל . יש לציין שזה כואב. מה הטיפול? תודה אילנה

אילנה שלום, לא סיפרת כמה זמן השבר ולכן לא אוכל להגיד מה הטיפול. אם מדובר בשבר טרי יחסית (מס' שבועות), הרי הגיוני שיהיו כאבים והטיפול הינו בנוגדי כאב וסד לייצוב האגודל. בברכה, ד"ר יהודה

01/09/2019 | 06:23 | מאת: אילנה

שלום דר השבר הוא מלפני חודש שלא הובחן ולא טופל מה עושים היום.

אילנה שלום כפי שכתבתי, נוגדי כאב וסד ליצוב אגודל לי הצורך, אבל לא להימנע מהפעלה. תוכלי להיעזר בריפוי בעיסוק ופיזיותראפיה לשם ההפעלה. בברכה, ד"ר יהודה

מנהל פורום אורתופדיה - כירורגיה של היד