אי סדירות בעצם הסירה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כירורגיה של היד

19/06/2019 | 11:40 | מאת: סופית

בת 20, לפני כשבועיים נפלתי על היד הגעתי למיון ואמרו לי אי סדירות של הסקפואיד(עצם הסירה). גיבסו לי את היד בגבס, ואמרו לי לעשות סיטי דחוף ולחזור למרפאת כף יד. עשיתי סיטי וממה שהבנתי את תוצאות תקינות עד שלי כרגע בגבס אני עם כאבים מטורפים שמפריעים לי לשינה בלילה וכ שניסו לגעת לי ביד ישר קפצתי. מה עושים אם עשיתי מראה שאין שום דבר ועדיין כואב לי בצורה מטורפת. האם יכול להיות שיש משהו ולא ראו אותו בסיטי?

סופית שלום, כמה זמן לאחר החבלה ביצעת את הסיטי ? אם יש שבר נסתר בסקפואיד, לפעמים גם סיטי לא מדגים אותו אם הוא נעשה סמוך מדי לחבלה. שנית, האם מומכחה לכירורגיה של היד עיין בסיטי עצמו או ש"רק הבנת שהתוצאות תקינות" ?

מנהל פורום אורתופדיה - כירורגיה של היד