תפירה של אצבע ותחושת נימול

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כירורגיה של היד

07/06/2019 | 11:08 | מאת: נימול באצבע

לפני כחצי שנה צלחת זכוכית נכנסה לי באמה למטה , תפרו לי את המקום אני כבר חצי שנה אחרי תפרים יש לי תחושת ניצול בכל האצבע והתחושה באצבע מגיע ל50 אחוז שהיד מתקררת הקור פוגש את האצבע וכל היד שלי כאבי תופת מה הבעיה ולמה אני לא מרגיש את האצבע 100 אחוז

שלום, לפי מה שאתה מתאר נראה כי היתה פגיעה לעצב הנותן תחושה לאצבע, אך לא ברור מהסיפור שלך האם נתפר רק העור או גם העצב. אם העצב לא נבדק, יש מקום לשקול ניתוח לאחר הערכה מסודרת ע"י מומחה לכירורגיה של היד בברכה, ד"ר יהודה

מנהל פורום אורתופדיה - כירורגיה של היד