כף יד לאחר ניתוח והורדת הסד

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כירורגיה של היד

07/06/2019 | 09:50 | מאת: יעל חן

שלום אתמול הורידו לי את הסד לאחר שעברתי ניתוח באצבע 3 בעקבות שבר ; והיד היתה במשך כחודש לאחר הניתוח עם הסד כרגע כל האצבעות נפוחות וכמו אבן זה לאחר שאתמול הורידו את הסד והוציאו את המסמרים. השאלה מתי היד אמורה לחזור לתפקוד. תודה

שלום יעל, חזרה לתפקוד תלויה בהרבה גורמים כגון איזה שבר היה, איכות התיקון הניתוחי, גיל החולה, אינטנסיביות השיקום שלאחר הורדת הסד ... באופן גס עם טיפול נכון בריפוי בעיסוק מדובר על תקופה שבין כחודשיים ועד חצי שנה

מנהל פורום אורתופדיה - כירורגיה של היד