תפרים כואבים באצבע שביד לאחר שנה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כירורגיה של היד

03/05/2019 | 15:46 | מאת: שואלת

לפני 14 חדשים תפרו לי את האצבע ביד שנכתכה. אני עדיין מרגישהכאבים אם לוחצים על זה קצת ולפעמים מרגישה כאבים כשאני מתאמצת. האם זה נורמלי? כי כבר עבר הרבה זמן

לאחר חתכים באצבע עשויה להיווצר צלקת רגישה מאחר ומדובר ברקמה עם עצבוב מאוד צפוף. לרוב, טיפול נכון ובזמן בריפוי בעיסוק מסייע בהפחתת הכאב. כמו כן עשויה להיווצר "נוירומה" שהינה מעין צלקת הצוות עצבים שנפגעו. מעל שנה לאחר הפציעה הטיפול לכך ניתוחי. ממליץ לפנות למומחה לכירורגיה של היד לצורך הערכה וטיפול מתאים. בברכה, ד"ר יהודה

מנהל פורום אורתופדיה - כירורגיה של היד