שורש כף יד הרדיוס הדיסטלי

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כירורגיה של היד

30/03/2019 | 22:43 | מאת: איציק

ממצאים: הודגם שבר ברדיוס הדיסטלי עם קו שבר שעובר במשטח המפרקי של הרדחוס הדיסטלי )סדרה 2 חתך 630 אני כבר חודש לאחר הורדת הגבס ועדיין יש לי כאבים למנהם גם שמתעורר בבוקר וגם עדיין לא יכול לעשות שכיבות שמיכה אני בן 50 בריא והשבר נגרם כתוצאה מנפילה בגלישת סנובורד.האם הכאבים זנ דבר נורמלי בשלב זה?

איציק שלום, לאחר חיבור ראשוני של השבר, מורידים את הקיבוע (גבס) ומתחילים בהפעלה. אך עדיין קיים תהליך של remodelling בן החיבור מתחזק במהלך החודשים שלאחר מכן. בתקופה זו צפויים להיות כאבים ומגבלה. כל עוד קיימת מגמת שיפור, אינני רואה צורך לדאוג. בברכה, ד"ר יהודה

31/03/2019 | 19:44 | מאת: תודה

תודה

מנהל פורום אורתופדיה - כירורגיה של היד