שבר במרפק ופגיעה בעצב אולנרי

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כירורגיה של היד

27/01/2019 | 12:35 | מאת: שבר במרפק

שלום לך בני בן ה 12 נפל לפני כחודש מסוס ושבר את המרפק בדרגה 4 עבר ניתוח הוכנסו פינים לפני כשבוע הוריד את הגבס השבר התאחה והוצאו הפינים יש טראומה בעצב האולנרי לדברי הרופא. ולכן יש חוסר תחושה וכאבים באצבעות 4ו5 הילד התחיל בפיזוטרפיה לפני כמה ימים מאוד מודאגת לגבי העצב האולנרי. כמה זמן ההחלמה ? אם תוכל לכוון אותי להמשך טיפול אשמח מאוד. תודה רבה

שלום, פורום זה עוסק במחלות כף היד במבוגרים בלבד. לצורך בירור יש לפנום לפורומים רלוונטים. רק אגיד כי מדובר במצב יחסית שכיח שלרוב חולף ללא צורך בהתערבות נוספת. רפואה שלמה

מנהל פורום אורתופדיה - כירורגיה של היד