דלקת בזרוע יד ימין בתוצאה מתאונה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כירורגיה של היד

03/12/2018 | 19:39 | מאת: אוריאל

לפני כמעט כשנתיים עשיתי מעבר דירה וזרקתי שידה מעץ, שבמהלך ההרמה על השכן ממול נפצעתי ביד ימין בזרוע.. נוצר לי פצע שחשבתי שהגליד ואז בפעם השנייה שוב פעם קיבלתי מכה באזור ומאז מרגיש כאבים. כאב הזה לא מונע ממני לעבוד אבל זה כאב שבא והולך... הייתי אצל רופא כף יד מרדכי ויגלר וגם הייתי בפיזיותרפיה - קיבלתי לעשות תרגילים וזה לא עזר. במרפאה בקופת חולים רוטשילד נתנו לי לעשות עיסויים עם מכשיר שאמור לעזור - גם זה לא עזר... קיבלתי זריקה לתוך הזרועה - גם לא עזר.... לקחתי כדורים, עשיתי גם צילומים שהרופאים אמרו שלא מצאו שום דבר אלא רק עניין של דלקת מקומית אבל שום דבר ממה שעשיתי לא פתר לי את הבעיה. איני יודע מה הבעיה, כי אני יכול להזיז את היד, ויכול להיות כנראה שזאת באמת דלקת אבל איך באמת נעלמת דלקת ולמה היא ככה אצלי הרבה זמן? דלקת לפי דעתי זה לא .... אשמח לשמוע לתשובה.

16/12/2018 | 15:10 | מאת: ד"ר סורין יורדאש

שלום רב, לצערי אין תשובה פשוטה. נראה לי שעברת בדיקות וטיפולים רבים. במידה והכאב מתמשך כדאי לך לפנות לקבלת חו"ד נוספת של מומחה עם כל הבדיקות שעברת עד כה. רפואה שלמה, ד"ר יורדאש סורין דניאל

מנהל פורום אורתופדיה - כירורגיה של היד