מה זה יכול להיות האם זהו הטיפול הנכון?

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כירורגיה של היד

06/11/2018 | 10:20 | מאת: מירי

שלום ד"ר, הבן שלי בן 17 מזה כחודש הוא סובל בכאב חזק בחיבור כף היד למפרק. קיבל כדורים נגד דלקת זה לא עזר עשה צילום ואולטרסאונד - הרופא אמר שזה תקין ונתן כדורים נגד דלקת יותר חזקים. אם יש דלקת היא לא הייתה נראה באולטרסאונד? האם יכולה להיות סיבה אחרת חוץ מדלקת? קיבל עכשיו כדור בשם סלקוקס 200 מ"ג תודה

18/11/2018 | 14:27 | מאת: ד"ר סורין יורדאש

שלום רב, מספר רב של מחלות יכולות לגרום לכאב בשורש היד. העובדה שאין ממצאים בבדיקת הסונר ובצילום היא בהחלט מעודדת, מרמזת שאין הפרעה גסה. בדיקת הסונר לא תמיד יכולה לאבחן מצב דלקתי. במידה והכאבים מתמשכים לאחר קבלת קורס תרופתי של נוגדי דלקת ממליץ לפנות לבדיקת כירורג יד. רפואה שלמה, ד"ר יורדאש סורין דניאל

מנהל פורום אורתופדיה - כירורגיה של היד