כאבים בשורש כף יד שמאל שנתיים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כירורגיה של היד

25/10/2018 | 22:44 | מאת: חנה תדמור

לאחר בדיקות וביקורות , לאחר mri שעשיתי, בסיכום התוצאה הינה: נזק ניווני התחלתי ב - TFCC. כמו כן שינויים שיקתיים/אוסטאוארטרוטים התחלתיים גם במפרק ה - CMC1. מה עלי לעשות ולמי עלי לפנות להמשך טיפול או יעוץ. הכאבים בלתי נסבלים.

02/11/2018 | 07:34 | מאת: ד"ר סורין יורדאש

שלום רב, את מתארת 2 סיבות לכאב שלא קשורות אחת לשנייה. בעזרת בדיקה גופנית מדוקדקת, ולפעמים לאחר ביצוע בדיקות נוספות, יכול כירורג יד לראות מה הבעיה העיקרית ולכוון לשם את הטיפול. ממליץ לפנות לבדיקת כירורג יד. רפואה שלמה, ד"ר יורדאש סורין דניאל

מנהל פורום אורתופדיה - כירורגיה של היד