כאבים באצבעות כף היד

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כירורגיה של היד

30/05/2018 | 22:41 | מאת: מישהי

שלום דוקטור אני סובלת מקושי לקפל את אצבעות כף ידי ,אני מרגישה שהכף יד מתוחה וקשה לקפל את האצבעות .מה זה יכול להיות ואיזה בדיקות אני צריכה לעשות?

31/05/2018 | 06:12 | מאת: ד"ר יעקב פעילן

ייתכן ומדובר בבעיה מפרקית כלשהי, בתהליך דלקתי של מעטפת היגידם המכופפים ועוד. פני לבדיקה ואיבחון לרופא מומחה בכירורגית יד בהתאם לאיבחון - יוצע לך טיפול בהתאם. בברכה ד"ר פעילן

02/06/2018 | 12:40 | מאת: מישהי

דוקטור שלום תודה על התשובה, אבל אני מאוד סובלת מכאבים באצבעות ובכף היד ואין תורים לכירוג כף יד מה לעשות??

03/06/2018 | 06:24 | מאת: ד"ר יעקב פעילן

לפנות להנהלת סניף קופ"ח אליו את שייכת שינסו להקדים תור. בברכה ד"ר פעילן

מנהל פורום אורתופדיה - כירורגיה של היד