פענוח EMG

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כירורגיה של היד

16/04/2018 | 13:16 | מאת: סיגל

שלום, אנא עזרתך הדחופה בפיענוח בדיקת EMG (תור רחוק לרופא) בשל כאבים עזים בכתף: בבדיקת NCT תוצאות בגדר הנורמה ללא עדות לנזק נוירוגני או לכידה. בבדיקת EMG בגפיים עליונות סימנים של פגיעה שורשית כרונית בפיזור T1, C7-8 C5-6- שריר BICEPS- תקינות, מלא C7-8- שריר A.P.B - פוליפזי, מלא C8-T1- שריר A.D.V- פוליפזי במקצת, ירוד במקצת C7-8- שריר F.C.R- פוליפזי, מלא תודה מראש!

17/04/2018 | 13:49 | מאת: ד"ר יעקב פעילן

התיאור מתאים ללחץ על שורשים צ7 צ8 ד1 בע"ש הצוארי. פנה עם הבדיקה לרופא שהפנה לצורך המשך בירור וטיפול בברכה ד"ר יעקב פעילן

17/04/2018 | 14:20 | מאת: סיגל

תודה. כלומר יכול להיות שזו דלקת? פריצת דיסק? עוד אפשרויות? בנוסף ישנה גם בדיקת אולטראסאונד כתף שטרם נעשתה.

22/04/2018 | 06:23 | מאת: ד"ר יעקב פעילן

תיאורך מתאים ללחץ על שורשים צואריים. ישנן סיבות רבות ללחץ לכן המלצתי לבדיקה ואיבחון לרופא מומחה עם כל בדיקות העזר שבצעת בברכה ד"ר פעילן

מנהל פורום אורתופדיה - כירורגיה של היד