Ct לאחר שבר בעצם הסירה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כירורגיה של היד

03/04/2018 | 09:41 | מאת: יעקב

לאחר 6 חודשים בגבס עקב שבר בעצם הסירה ביצעתי ct והתשובה הייתה סקלרוזיס בחלק המקורב של עצם הסירה ללא זיהוי שבר בבדיקה הנוכחית ,שבר ניתוק בזיז הסטילואידי של האולנה מה המשמעות ? האם יש טיפול לשבר הניתוק ?

08/04/2018 | 13:29 | מאת: ד"ר יעקב פעילן

מתיאורך נראה שהשבר מחובר פנה עם צילומי הסיטי לכירורג היד המטפל בך. בברכה ד"ר פעילן

08/04/2018 | 19:19 | מאת: יעקב

השבר בעצם הסירה אכן התאחה אולם שאלתי הינה בקשר לשבר הניתוק בזיז הסטלואידי של האולנה , האם נדרש טיפול לשבר ?

09/04/2018 | 06:37 | מאת: ד"ר יעקב פעילן

ברוב המקרים אין צורך בתיקון ניתוחי של השבר של זיז הסטילואיד האולנרי. כל זה במידה ויציבות שמורה ואין סימני פגיעה נלווים כגון TFCC. התיעץ עם כירורג היד המטפל בך. בברכה ד"ר פעילן

מנהל פורום אורתופדיה - כירורגיה של היד