כאבי שדיים

דיון מתוך פורום  רפואת נשים - גינקולוגיה

10/07/2005 | 11:48 | מאת: אורחת

שלום לכולם, אני נוטלת גלולות מסוג יסמין כבר 3.5 חודשים. השדיים התנפחו לי נורא במהלך החודשים האלו ובימים האחרונים הם כואבים לי נורא (שניהם) גם אם לא נוגעים בהם בכלל... האם יש סיבה לחשוש מסרטן השד? האם נבדקים אצל רופא? או מקבלים הפניה לממוגרפיה? אציין כי השדיים מלאים בגושים הרבה לפני הגלולות. האם כדאי להחליף גלולות? מלבד ההתנפחות בשדיים, אין לי תופעות לוואי. תודה רבה על תשובתך,

10/07/2005 | 16:06 | מאת:

החליפי גלולות אם לא חולף ובדקי שדים במקביל אצל כירורג שד דר קריסי