דלקת בשחלות

דיון מתוך פורום  רפואת נשים - גינקולוגיה

07/07/2005 | 14:06 | מאת: דנה

שלום בשנה אחרונה אני סובלת מכאבים בבטן תחתונה מצד שמאל ומתדירות גבוהה במתן השתן . כל הבדיקות של דרכי השתן תיקנות (לא נמצאו זיהומים ) . בזמן אחרון התחילו הכאבים גם בצד שמאל. המחזור הפך להיות לא סדיר , לפעמים מופיעה הפרשה שקופה מהנרתיק. בדיקות דם ושתן תקינות . בבדיקות של משטח מנרתיק נמצאו UREAPLASMA ומיקופלסמה . טופלתי בכמה סוגי תרופות - הכאבים עברות במהלך הטיפול וחוזרות לאחר מכן . האם ייתכן ומדובר בדלקת בשחלות ? כיצד ניתן לאבחן אותה ? האם יש לי סיכוי להבריא וללדת ילדים ?

07/07/2005 | 14:55 | מאת:

בודא שתהרי ותלדי ילדים כעיקרון אני מניח שסונר אגן תקין אם בבדיקות חוזרות אין כלום צריך גם בירור אורוגיחנקולוגי ואורודינמיקה של שלפוחית השתן אם ממש לא מוצאים כלום כדאי לשקול לפרוסקופיה להסתכלות על הבטן והאגן לחפש מה גורם לכאב הכרוני דר קריסי