צניחת שלפוחית שתן

דיון מתוך פורום  רפואת נשים - גינקולוגיה

03/07/2005 | 14:02 | מאת: מושית

אמי עברה לא מזמן ניתוח של כריתת רחם והעלאת שלפוחית השתן בעקבות צניחה נאמר לה שצניחת השלפוחית קרתה בעקבות מאמץ למשל בסחיבת משאות (לדוגמא היא הייתה מעלה סלים מהסופר לקומה שלישית במשך שנים) אבקש לדעת אם זה נכון, ידוע לי שיש תרגילים לחיזוק השרירים הטבעתיים, האם זה יכול לשפר ועד כמה?

04/07/2005 | 16:32 | מאת:

לרוב הבעיות גנטיות אך גם מאמץ מחמיר אותן למומחית לתרגול האגן לפנות למירפאה לפסיותרפיה אגנית לנירה צוברי כהן בבילינסון דר חיים קריסי

05/07/2005 | 09:28 | מאת: מושית

האם תוכל לומר איך מגיעים אליה דרך הטלפון? טילפנתי למודיעין בבילינסון ולא הצלחתי להשיג את המרפאה הזו. התשובה קריטית עבורי מכיוון שאני ובעלי רוצים לקנות דירה ואמי הזהירה אותי לקנות בבניין עם מעלית או בקומה נמוכה ורציתי לדעת אם זה אכן קריטי.