ביוץ וחום גבוה

דיון מתוך פורום  רפואת נשים - גינקולוגיה

01/07/2005 | 23:41 | מאת: שרית

שלום רב! אני בת 29 ומנסה להכנס להריון כבר זמן מה(לאחר שתי הפלות חוזרות עקב אי התפתחות העובר,עברתי בדיקות רבות והכול כשורה),בכדי לדעת את יום הביוץ אני משתמשת בערכות ביוץ ועד עתה הכול עבד בסדר אומנם, הריון חדש עדיין לא התרחש אבל יום הביוץ נראה . השבוע הייתי חולה באנגינה עם חום גבוה מאוד ואני מקבלת גם כן ראפאפן מגה ,בצעתי את בדיקת הביוץ שוב וזה לא הראה עלייה בהורמון הביוץ ,הביוץ שלי מתרחש בדרך כלל ביום ה13 או ה15 תלוי באורך המחזור 28 יום או 30 אלו הן התזוזות ונמשך למשך יומיים בלבד (גם לפני ההפלות היה קצר וקולע) . וכעת לאחר הנאום שאלתי היא, האם ייתכן והחום הגבוה שהגיע עד 39.6 למשך 3 ימים השפיע על הביוץ?או שהכדורים שאני נוטלת השפיעו? או שסתם חודש מוזר ופיספסתי את הביוץ שהיה מוקדם יותר או יהיה מאוחר יותר? בתודה מראש על תשובתכם שרית אני לא מסתמכת על הבדיקות בלבד אבל מעניין לדעת האם אכן יש השפעה של חום גבוה......

04/07/2005 | 16:56 | מאת:

לרוב חום לא משפיע על ביוץ אך תיאורטית יתכן בהצלחה במחזור הבא דר קריסי