דחוף דחוף!!! דימום מוזר....

דיון מתוך פורום  רפואת נשים - גינקולוגיה

30/06/2005 | 12:39 | מאת: ליאת

אני בחורה צעירה שהשתמשתי בעבר במשך שנה וחצי בגלולות מיליאן והרופא המליץ לי לחכות 10 ימים ורק אז לקיים יחסי מין ללא קונדום...לאחר השנה וחצי הפסקתי לקחת גלולות במשך המון זמן בערך שנה וחזרתי לגלולות אחרי 3 חודשי שימוש עקב ניתוח קיצור קיבה, הפסקתי חודשיים לפני הניתוח, לאחר הניתוח קיבלתי מחזור ונטלתי מיליאן שוב הפעם לא חיכיתי 10 ימים רק יומיים שלושה וקיימתי יחסים לא מוגנים ,לאחר המחזור קיבלתי כמו כל פעם מעין דימום ויסתי מעין הפרשות חומות אבל לאחר שבוע הדימום הפך מימי ודם אדום אדום ואף פעם לא נתקלתי בכזה דימום מעין אמצע מחזור ולא פזפסתי אף גלולה בחבילה. הגיוני שאני בהריון?! ואם כן הזמן שאני לוקחת את הגלולות יכל להפיל את העובר או לגרום לו נזק?! התשובה דחופה לי!!!! בתודה מראש... ליאת

04/07/2005 | 16:57 | מאת:

סיכון מינימלי להריון אך כדאי לבדוק יתכנו דמומים לא סדירים עם גלולות דר קריסי