דימום מתמשך

דיון מתוך פורום  רפואת נשים - גינקולוגיה

27/06/2005 | 15:03 | מאת: מתוחה

אני בת 45 ויש לי התקן במשך 11 שנים שכמובן מוחלף בסדירות. עד היום הווסת שלי היתה סדירה בין28-30 יום ללא כל דימומים בין המחזורים וללא כל הפרשות דמיות ו/או בכלל הפרשותץ בחודשיים האחרונים אני סובלת מהפרשות כמו טרום ווסת כשבועיים לפני המחזור וגם אחריו. עשיתי pap והרופא שלי טוען שאין מקום לדאגה כי רוב הנשים עם התקן סובלות מהפרשות "חומות" כאלה. לאחר הבקור אצלו קיבלתי שוב מחזור לאחר 18 יום מהמחזור הקדם ואני דואגת!!!! אולי חשוב לציין כי את המחזור הראשון שלי קיבלתי רק בגיל 15. אם משהו מוסמך יכול להרגיע?

28/06/2005 | 15:48 | מאת:

קודם בצעי בדיקה לשלול הריון אם אינך בהריון - יתכן שיבוש הורמונלי חולף אם הסונר לרירית הרחם תקין