אני זקוקה לעצה מהמומחים בבקשה

דיון מתוך פורום  רפואת נשים - גינקולוגיה

18/06/2005 | 14:09 | מאת: ליה

פורפ' דב פלדברג ד"ר חיים קריסי שלום רב, אני נישאת לבן זוגי ב26.07.2005 אין לי מחזור סדיר בכלל, חודש אחד אני מקבלת מחזור ב 3 לחודש ובשני ב25 בכדי ללכת למקווה וכל הסיפור הזה רציתי להסדיר את המחזור רק לחודש המדובר שלא יפגע בתאריך של החתונה, ניגשתי לרופא שאמר לי לקחת ארגסט 5 למשך 10 ימים והרופא אמר לי לקחת את זה מ14-24/06/2005 התחלתי לקחת אך אני מאוד חוששת, המחזור צריך להתחיל ב 05/07/2005 ואם יתחיל מוקדם יותר זה לא קביל אניח חוששת שמא אם אפסיק ב24 לחודש המחזור יגיע הרבה לפני התאריך המיועד. השאלה שלי בגדול תוך כמה זמן מהפסקת ה"ארגסט" יש מחזור? האם עלי לבקש מהרופא עוד כדורים שכאלו? ושאלה נוספת יש לי גירויים ובחילות האם עלי להפסיק את הכל? אנא עזרו לי

21/06/2005 | 10:44 | מאת:

אני ממליץ לקחת 5 מג פעמיים ביום עד שרוצים לקבל ווסת בדרך כלל זה עובד הווסת מתחיל 2-5 ימים מהפסקת ארגסט