מירנה

דיון מתוך פורום  רפואת נשים - גינקולוגיה

13/06/2005 | 22:16 | מאת: מירב

שלום רב לפני שלושה חודשים התקינו לי את התקן המירנה מאז אני סובלת מדימומים במשך שלושה שבועות ולאחר מיכן ישנה הפסקה של שבוע הרופא המליץ לי לקחת כדורים בשםTAB HEXAKAPRON 500 MG בבדיקת האולטרסאונד האחרונה לפני כשבוע הוא ראה גם ציסטה שגודלה כ3.5 ס"מ ואמר כי יתכן שהיא נגרמה מההתקן האם להוציא את המירנה וכך יפתרו כל הבעיות? אני כבר מיואשת מכל עניין התקן המירנה ומבוהלת מאוד מהציסטה שנוצרה אודה לך על תשובתך המהירה

15/06/2005 | 17:24 | מאת:

מירנה עושה דמם לא סדיר 3-6 חודשים אין צורך בשום טיפול אחר כך תהני מההתקן אם את סובלת הוציאי אותו כעיקרון הציסטות יעלמו לבד