cin 2

דיון מתוך פורום  רפואת נשים - גינקולוגיה

27/05/2005 | 21:53 | מאת: אתי

לפני בדיוק 5 שנים עברתי בדיקת פאפ וגילו לי תאים טרום סרטניים בצוואר הרחם שניקרא cin 2 היום אני 5 שנים אחרי כמובן שעברתי ניתוח קוניזציה ומעקב כל השנים אני אמא ל 3 והייתי רוצה לשאול כמה שאלות האם זה יכול לחזור? אילו הייתי רוצה להרות שוב האם כל השינוי ההורמונלי ובכלל כל השינויים שנובעים מהריון יכולים במידה מסויימת לגרום לתאים בצוואר להשתנות שוב כמו המקרה הנ"ל אני לא באובססיה לעוד הריון אבל אם אדע בודאות שזה לא יסכן אותי בכיף אביא עוד כמה ילדים בקיצור האם כדאי לי בריאותית או לא? אודה מאוד על המלצתך

29/05/2005 | 15:44 | מאת:

כעיקרון אם צוואר הרחם תקין את יכולה להרות הגידול בצוואר הרחם אינו תלוי בהריון