כדורים רדוקטיל, מחזור, הריון וכו'......

דיון מתוך פורום  רפואת נשים - גינקולוגיה

10/01/2004 | 13:54 | מאת: שני

הנני משתמשת בכדורים לדיכוי תאבון בשם reductil מאושר ע"י קופת חולים. מאתמול אני חשה כאבים עזים בגב תחתון עד לצד ימין של הרחם. חשבתי שאלו כאבים של אבנים בכיליות מכיוון שיש לי רקע משפחתי. מחזור אני אמורה לקבל רק בעוד שבוע הנני משתמשת בגלולות ולא שכחתי לקחת אף גלולה להפתעתי גיליתי הבקר דימום. 1. האם כתוצאה משימוש בכדורי רדוקטיל המחזור הוקדם? 2. האם יתכן שכתוצאה משמוש בכדורים נכנסתי להריון אף על פי שאני משתמשת בגלולות? 3. האם זה סימנים מאופיינים להתקף של אבנים בכליות? אודה לתשובתך המהירה. בכל מקרה מחר אני אלך לעשות בדיקות שתן. שני

11/01/2004 | 15:09 | מאת:

איני בקי בכדורי הרדוקטיל ובהשפעותיהם בכל מקרה התסמינים מחייבים הערכה ובדיקה גינקולוגית דר חיים קריסי

11/01/2004 | 21:37 | מאת: תודה רבה!

12/01/2004 | 10:08 | מאת: אלישבע

שני שלום, הנני כבת 32, רווקה ואני נוטלת את הכדורים לדיכוי תאבון. נאמר לי ששימוש ממושך בכדורים אלו פוגע בפוריות. היתי מעוניינת לדעת האם את נוטלת את הכדורים זמן ממושך? האם ילדת ? נאמר לך שזמן ממושך בכדורים אלו יכול לפגוע בפוריות?. אשמח אם תוכלי לשתף אותי במה שידוע לך. אלישבע