תזונת קארין טרייר

דיון מתוך פורום  תזונת בעלי חיים

10/08/2006 | 11:37 | מאת: עידו

לי יש כלבת קארין טרייר והיא כמעט בת שנתיים רציתי לשאול על התזונה שלה... איזה אוכל מומלץ לתת לגזע הזה , כמה פעמים לתת אותו ביום ,מה הכמות נדרשת בכל האכלה ואם מותר להוסיף אוכל כגון עוף למשל... ובכלל כל מה שיעזור לי להבין את התזונה שלה!! ממש חשוב לי לדעת את זה כי אני לא ממש בטוח שאני עושה הכל כמו שצריך! אז שלחו תגובה במהירות!!! תודה

12/08/2006 | 23:42 | מאת: ד"ר איתן ברנע

עידו המזון שאני ממליץ לקרן שלך הוא Science Diet Adult Small Bite של חברת הילס. מזון בריא לדעת כל הרופאים הוטרינרים בארץ ובעולם. לגבי הבנה מהוא מזון ואיך בוחרים אותו אני מפנה אותך לאתר www.barnea4pets.co.il תתרשם מהמאמר בנושא.

מנהל פורום תזונת בעלי חיים