למה אסור לתת לכלב אוכל שלנו ? ו ,,,,,,,,,

דיון מתוך פורום  תזונת בעלי חיים

22/03/2006 | 18:49 | מאת: רותייייי

מה עושים כשהכלב לא אוהב את האוכל הדוגלי והבונזו ? מדוע לא טוב לתת לכלב לאכול אוכל שלנו ? שניצלים עוף וכדומה ?

23/03/2006 | 08:49 | מאת: ד"ר איתן ברנע

אף אחד לא קבע שאסור. כפי שאף אחד לא קבע שחייבים לתת חיסונים לכלב או כל דבר אחר שיגן עליו ממחלות. מזון תעשייתי טוב מכיל את כל המרכיבים הדרושים לכלב ולא סתם אלא באיזון מלא , מכיל תוספים אשר לא נמצאים במזון שלנו כמו גלוקוזמין , מכיל חומצות אמינו אשר לא נמצאות במזון שלנו (חומצות אמינו חיוניות). מכיל נוגדי חימצון ברמה גבוהה מאוד וכו'. מאחר והכלב אינו אדם קטן למרות שרבים מאתנו מתבלבלים , חשוב שיקבל מזון איכותי אשר מתאים לו ולכל שלב בחיים שהוא נמצא בו

מנהל פורום תזונת בעלי חיים