תפריט לנשירה יש?

דיון מתוך פורום  תזונת בעלי חיים

26/02/2006 | 15:42 | מאת: ימית

שלום. יש לי כלב ג'ק ראסל טרייר,הוא לבן וכשקבלתי אותו הייתה לו מחלה של קרחות בכל הגוף-טיפלתי וזה עבר. כיום הוא בן 3 ויש לו נשירה מאוד רצינית עד כדי כך שכמעט ואין לו שיער עוד מעט. אני מודאגת . שאלתי היא האם יש תפריט שיכול לעזור לנשירה הזו?(הויטרינר בתקופת הקרחות נתן לי שמפו "בנזוייל"-מה זה???) תודה.

27/02/2006 | 09:00 | מאת: ד"ר איתן ברנע

ימית נשירת פרווה בכלבים היא בעיה עונתית ונובעת מהחלפת שיער מעונות החום לעונות הקור והפוך. כאשר הנשירה היא פיזיולוגית הפרווה מלאה ואין כל דלילות. המקרה שאת מתארת הוא כנראה פתלוגי וכדאי לבדוק ממה הוא נובע. השמפו שניתן לכלבך Benzoil ניתן בדרך כלל למחלות עור. יחד עם כך קיימים מזונות בשוק אשר מועשרים בחומרים המסייעים לצמיחת פרווה. אחד הטובים שבהם הוא Sensitive Skin של חברת Hill's .

מנהל פורום תזונת בעלי חיים