תזונה לא נכונה

דיון מתוך פורום  תזונת בעלי חיים

21/09/2003 | 14:30 | מאת: מירי

כלבתי מעורבת. אימצתי אותה באחת האגודות בגיל 5 חודשים. בכרטיס האימוץ היה רשום "בינוני". היא שקלה 16 קילו ולא היה לי מושג לאיזה גודל תגיע. נתתי לה מזון לכלב בינוני בגיל שבעה חודשים הוטרינרית אמרה לי להמשיך עם המזון לכלב בינוני עד 25 ק"ג ואז חל "המהפך" . כיום היא בת שנה ושוקלת 32 קילו!! שאלתי היא האם יש לעובדה שנתתי לה מזון לכלב בינוני השלכות על בריאותה? תודה רבה מירי

22/09/2003 | 09:00 | מאת: ד"ר איתן ברנע

שלום מירי לא מחוייב המציאות , עד לפני מספר שנים לא היה קיים מזון לכלבים מגזע גדול וכמובן שלא כולם נפגעו בריאותית. על מנת למנוע בעיות מומלץ להזין במזון זה . כמובן שאי הזנה בגזע גדול לא מבטיח פגיעה. מאידך כדאי מאוד להשתמש כעת במזון לכלבים מגזע גדול. המזונות המתקדמים מסוג זה מכילים מרכיבים שמגינים על המפרקים והסחוסים.

מנהל פורום תזונת בעלי חיים