החלפת אוכל לכלבה

דיון מתוך פורום  תזונת בעלי חיים

20/11/2005 | 20:29 | מאת: כלבית

הכלבה שלי, לברדורית בת 6, סובלת מהפרעה לא ברורה בבטן. מדי פעם היא מקיאה, נראה לי שיש לה בחילות או צרבות לפעמים, ובאופן כללי אני מרגישה שינוי בהתנהגות שלה. בדיקות ראשוניות שערך הרופא (בדיקת דם, צילום עם בריום) לא העלו דבר, ומעבר לחוסר הנוחות בבטן הכלבה מתנהגת כרגיל - שמחה, אוכלת, שותה, יציאות תקינות. מגדלי כלבים ותיקים המליצו לי לנסות ולשנות את האוכל של הכלבה. לאורך כל חייה עד כה היא מקבלת נוטרה נאגטס רגיל, לכלבים פעילים. רציתי לשאול האמנם שינוי האוכל יוכל לעזור, ואם כן - לאיזה מזון מומלץ לעבור. תודה!

20/11/2005 | 22:51 | מאת: ד"ר איתן ברנע

כלבתך אמנם סובלת ממה שנקרא קיבה רגישה. תסמונת אשר קיימת אצלנו בני האדם ואינה פוסחת על ידידנו על ארבע. בדיוק לשם כך יש מזון מצויין שעשוי לפתור את הבעיה. המזון נקרא Science Diet Sensitive Stomackו הוא של חברת "הילס ". כל מרכיבי המזון הם בעלי רמות עיכול גבוהות מאוד יחד עם כך שהמזון אינו מכיל מרכיבים אשר מגרים את רירית הקיבה והמעי.

מנהל פורום תזונת בעלי חיים