פקינז

דיון מתוך פורום  תזונת בעלי חיים

16/10/2005 | 20:45 | מאת: זהבה

יש לי פקינז בן 4 חודשים. הוא צריך עדיין לעבור חיסון נגד כלבת. הוא עדיין עושה את צרכיו בבית. פיפי, הוא עושה רק על עיתון ומקבל ממתק קטן כפרס ורק קקי , אני לא מצליחה לחנך אותו והוא עושה על הרצפה, כל פעם במקום אחר. אנחנו לא רואים אפילו כשהוא עושה. מה לעשות. אני צועקת עליו כאשר אני רואה שעשה, אבל לא נראה לי שזה עוזר.

21/10/2005 | 08:52 | מאת: ד"ר איתן ברנע

זהבה השיטה היא עקביות וסבלנות. הכלב עושה צואה בשעות קבועות ובזמן נתון לאחר הארוחה. חייבים לווסת את יציאותיו החוצה בשעות אלו. ובדיוק כפי שאת נוהגת כאשר הוא עושה ואת רואה גוערים בו ומוציאים אותו החוצה. וכאשר הוא עושה בחוץ , מרעיפים עליו הרבה מילים טובות וחמות ואף נותנים לו צ'ופר.

מנהל פורום תזונת בעלי חיים