דחוף עזרה

דיון מתוך פורום  תזונת בעלי חיים

08/07/2005 | 16:00 | מאת: שמואל

יש לי כלב פקינז בן חודשיים עכשיו הוא לא אוכל כלום רק אוכל מבושל כגון שניצל שאכל באותו היום. אתמול בלילה הוא התחיל להקיא ולשלשל נסענו לוטרנר היום ואמר לנו שיש לו וירוס קטלני העברנו אותו לוטרנר אחר אחרי אינפוזיה והוא טוען שאין לו כלום פליזזזזזזז צריך עזרה

08/07/2005 | 18:30 | מאת: ד"ר איתן ברנע

שמואל על מנת לראות מי מהוטרינרים צודק ,כדאי לראות את התפתחות המחלה. בהחלט אפשרי כי השלשולים וההקאות נובעים מהחלפת מזון כמובן שאי אפשר לשלול מחלה וירלית או בקטריאלית . אם זה או אחר חשוב מאוד לספק טיפול תומך לכלב. כלב בגיל כל כך צעיר ללא טיפול נכון מתייבש ועשוי למות.

מנהל פורום תזונת בעלי חיים