קנוטרה לחתול במקום CD

דיון מתוך פורום  תזונת בעלי חיים

17/01/2005 | 14:29 | מאת: דנה

היי ד"ר איתן, אני שוקלת להחליף את ה CD שניתן לחתול שלי עקב סתימות חוזרות בדרכי השתן לאוכל שנקרא קנוטרה, מטעמים כלכליים. אם זה אפשרי, כמובן. אמרו לי שהוא טוב ל'בעיות בדרכי השתן'. אני יכולה להחליף לו את האוכל?

18/01/2005 | 00:51 | מאת: ד"ר איתן ברנע

שלום גם לך אני לא מכיר את המוצר המוזכר ויחד עם כך לא מחליפים מוצר מנצח במיוחד עם קיימותבעיות כלכליות. תחשבי על הסכום שתשלמי אם הוא יסתם שוב .

18/01/2005 | 14:26 | מאת: דנה

צודק. תודה רבה, דנה

18/02/2005 | 14:08 | מאת: מישהו

האם אפשר להאכיל חתול סיאמי ב-CD?

20/02/2005 | 08:47 | מאת: ד"ר איתן ברנע

בהחלט כן. אין שום בעיה בהאכלת חתול ב c/d נהפוך הוא. המזון הוא איכותי ביותר ומונע חסימות בדרכי השתן . תסמין נפוץ בחתולים זכרים . המזון הוא מלא לחלוטין הווה אומר מאוזן ומכיל את כל המרכיבים הדרושים

מנהל פורום תזונת בעלי חיים