חתולים שמנים אוכלים הרבה

דיון מתוך פורום  תזונת בעלי חיים

16/10/2003 | 12:01 | מאת: דרור

יש לי שני חתולים כל אחד מהם שוקל כ- 10 ק"ג הם ניזונים מאוכל יבש רפואי מכיוון שלאחד מהם היו מס' פעמים אבנים בכליות. הבעיה שהם מעירים אותי בלילה לאוכל וזאת לאחר שאני נותנת להם אוכל לפני שאני הולכת לישון. כמה פעמים ביום הם אמורים לאכול (הם בני 5 שנים)? איך אני מפסיקה את ארוחות הלילה שלהם?

16/10/2003 | 20:43 | מאת: ד"ר איתן ברנע

שלום דרור חתוליך שמנים או גדולים ? . לא ציינת איזה מזון הם אוכלים. האם מדובר ב c/d . תחזרי אלי עם תשובה ואנסה למצוא לך פתרון.

20/10/2003 | 08:40 | מאת: דרור

purina מיוחד עם PH נמוך למניעת אבנים בכליות זה שמו של האוכל, הם חתולים גם גדולים וגם שמנים יש לכל אחד מהם ראש גדול שמעיד שהם חתולים גדולים. כמו כן הבטן שלהם נפולה שמגיעה כמעט לרצפה בעבר הם היו יותר קופצניים היום הם פחות אני מניחה בגלל מישקלם. 1. הם מסורסים. 2. יש להם זנבות קצרים (הם אחים). אני מקווה שהנתונים יעזרו לך לעזור לי ולהם. תודה, דרור

מנהל פורום תזונת בעלי חיים