האם להפגיש בן הכלב לבן זוגי לשעבר?

דיון מתוך פורום  תזונת בעלי חיים

09/08/2004 | 16:46 | מאת: נעה

שלום ד"ר ברנע, לפני כשנה ו - 3 חודשים הבאנו (בן זוגי לשעבר ואני) גור כלבים מקסים. גידלנו אותו יחדיו ולפני 3 חודשים נפרדנו והכלב נשאר איתי. הכלב עבר טראומה כאשר נפרדנו, עברתי לבית הורי (להם יש 3 כלבות) וכן הוא סורס ועבר סירוס לא קל. בכל אופן כיום הוא שמח עליז וכלב מקסים. ביום רביעי בן זוגי מגיע לקחת את כל חפציו שאלתי היא האם להשאיר את הכלב בבית, או עדיף לקחת אותו כדי שהוא לא יפגוש את בן זוגי לשעבר? אני יודעת שאולי זה נשמע כשאלה דבילית אבל בכל זאת תודה מראש

12/08/2004 | 09:09 | מאת: ד"ר איתן ברנע

שלום נעה שאלה לעיניין ורחוקה מלהיות דבילית. הנטיה שלי לומר בהחלט כן אולם בהסתייגות במידה והכלב מגיב לפרידות בהתנהגות טראומתית הווה אומר לא אוכל או שותה מספר ימים , הורס דברים (חרדת נטישה) אולי כדאי למנוע את הפגישה. לדבריך הכלב כיום עליז שמח ומקסים (למרות הסירוס הוא נמצא בהרמון) על פניו נראה לי כי פגישה כזאת תעשה לו רק טוב.

מנהל פורום תזונת בעלי חיים