תולעים בצואה

דיון מתוך פורום  תזונת בעלי חיים

15/10/2003 | 08:16 | מאת: נטלי

לכלב שלנו יש תולעים בצואה. בעקבות מה נגרמת תופעה זאת? והאם יש כדורים מסוימים על מנת למנוע את התופעה הזאת? מה שמם? ואיפה ניתן להשיג אותם? (האם זה קשור למזון שהכלב אוכל?) אודה על תשובתך.

16/10/2003 | 00:53 | מאת: ד"ר איתן ברנע

שלום נטלי רוב תולעי המעיים שאנו מוצאים בכלבים מקורם בפרעושים . כן נשמע מוזר אבל הכלב מגרד עם פיו ובולע פרעוש שמשמש וקטור להעברה של תולעי מעיים ומשם ההמשך ידוע. הטיפול הוא משולב . מטפלים נגד פרעושים ונותנים כדורים שנקראים Drontal + במינון של כדור ל 10 ק"ג . מקווה שעזרתי

מנהל פורום תזונת בעלי חיים