מזון לכלב קשיש

דיון מתוך פורום  תזונת בעלי חיים

02/07/2012 | 11:40 | מאת: דן

שלום יש לי כלב כבן 15, כלב קטן שוקל בערך 5.5 ק"ג. הכלב מטופל אצל וטרינר. יש לו בעיה בלב (מסתמים). כרגע אני נותן לו לאכול bili jack. הוא אוכל אותו היטב בגלל שהוא רך וקטן. קראתי לאחרונה שהערך התזונתי של האוכל אינו מספק. רציתי לקבל המלצה על אוכל, וכמה שיותר טוב. הכלב קטן וגם ככה אינו אוכל הרבה ככה שמחיר זו לא הבעיה. הסתכלתי לאחרונה על אוכל של חברת אוריגן מסוג סניור. רציתי לדעת האם האוכל הזה מתאים או האם יש סוג אחר שכדי? בתודה מראש דן

06/07/2012 | 06:51 | מאת: ד"ר איתן ברנע

לכלב עם בעיית מסתמים הייתי ממליץ על מזון לבעיה קרדאילית (לב) כדאי לפנות לוטרינר המטפל ולבקש את המלצתו. חברת רויאל קנין יוקנובה ופרופלאן מיצרות מזון מתאים לבעיה זו

מנהל פורום תזונת בעלי חיים