פרו פלאן או פרו נייטיב?

דיון מתוך פורום  תזונת בעלי חיים

12/04/2012 | 17:53 | מאת: מיקי

שלום. יש לי גורה רוטווילרית גזעית בת חצי שנה. לאחרונה התגלו כאבי גדילה ברגליים הקדמיות. כרגע מטופלת באנטיביוטיקה, סטרואידים וגסטרו. מגיל חודש וחצי ועד היום אכלה פרו פלאן עוף ולא מזמן החלפנו לפרו פלאן כבש מכיוון שהחלו נשירות חזקות, פרווה קשה ולא מבריקה. כעת שמענו על אוכל חדש וטוב: ?פרו נייטיב?. הייתי רוצה להתייעץ ולקבל חוות דעת מקצועית האם כדאי לעבור למזון החדש.. מחכה לתשובה בהקדם. תודה מראש.

25/04/2012 | 17:38 | מאת: ד"ר איתן ברנע

חדשות לבקרים אנו נחשפים למזונות חדשים. כל אחד מעיד על עצמו כטוב ביותר , כמכיל את המרכיבים המשובחים ביותר וכו..לצערי הפרונייטיב הוא עוד אחד מהשמות החדשים. אין לי מושג אם הוא טוב או פחות ולא ידועים לי לקוחות שמשתמשים בו

מנהל פורום תזונת בעלי חיים