עצירות אצל כלב

דיון מתוך פורום  תזונת בעלי חיים

30/09/2011 | 22:17 | מאת: אבי

כלבי בן 16 מעורב כנעני. מזה יומיים עצירות. יש לציין כי בכליות לא מתפקדות כראוי. כמו כן כאבים ברגליים האחוריות כתוצאה משחיקת סחוס בחוליות עמוד השדרה. האם העצירות היא החמרה מתפקוד הכליות? מה ניתן לעשות?

01/10/2011 | 17:58 | מאת: ד"ר איתן ברנע

אין כל קשר בין בעיות כליה ובין עצירות. בגיל שאתה מציין העצירות היא די נפוצה. על מנת למנוע אותה כדאי להאכיל במזון עשיר סיבים . בשלב הנוכחי ניתן להעזר בתרופות נגד עצירות כמו לקסדין או להאכיל אותו בלקסאסטט.

מנהל פורום תזונת בעלי חיים