משקל כלבי

דיון מתוך פורום  תזונת בעלי חיים

27/03/2011 | 17:44 | מאת: נירית

שלום. הכלבה שלנו בת 13 וחצי ("גזע" רועים מעורב מאוד) בינונית בגודלה. עקב גילה המתקדם, החלו בעיות של רעידות ברגליים והיא מקבלת טיפול בכדורים. בגלל הכאבים היא רזתה מאוד. אני רוצה לגרום לה להשמין. כיצד ניתן לעשות זאת? איזה מזון משמים ניתן לתת? (היא שקלה כ-24 ק"ג ועתה רק 18 ק"ג). תודה מראש.

29/03/2011 | 08:48 | מאת: ד"ר איתן ברנע

לא מוכרת לי התופעה של ירידה במשקל עקב התופעה שאת מתארת. הייתי בודק כוון אחר לסיבת הירידה. על מנת להעלות כלב במשקל ניתן לתת לו מזון עשיר באנרגיה. כמו מזון כלבי עבודה. שומן באחוז גבוה מביא לעלייה במשקל.

מנהל פורום תזונת בעלי חיים