לא מצליחה להוסיף תגובה מאתמול בבוקר לנושא הקודם

דיון מתוך פורום  תזונת בעלי חיים

01/03/2010 | 08:59 | מאת: אילונה

החתול בן 6 גזעי - בירמן - מסורס. חי עם עוד 3 חתולים מאותו גזע בגלאים 4-7 ולכולם קריאטינין 1.8 - 2.2. כולם אוכלים יקנובה רנל בערך שנה-שנה וחצי. כולם מרגישים טוב כולל החתול המדובר. אבל בשנה האחרונה כולם ירדו במשקל. BUN 31 mg/dL, פוספורוס לא נבדק. החסימה היא באורטר בין הכליה והשלפוחית ואובחנה ב- US. סיבת החסימה - אבן קלציום אוקסלט - זאת השארה הכי סבורה ולא ניתן היה לראות את האבן בוודאות ב- US. בדיקות נוספות בעזרת חומר ניגודי לא נעשו עקב סיכונים לתופעות ליוואי וחוסר ניסיון בניתוחים באורטרים בארץ.

01/03/2010 | 20:08 | מאת: ד"ר איתן ברנע

נקווה שהפעם תצליחי. מה שמתואר הוא נדיר מאוד ולמען האמת עדיין לא נתקלתי במקרה דומה. ידוע לי שדר' מילגם ג'וש מבית החולים האוניברסיטאי. לדעתי הוא מתמצא בונשא ניתוחי אורטר.

מנהל פורום תזונת בעלי חיים