הרניה אומבילקילית

דיון מתוך פורום  תזונת בעלי חיים

10/01/2010 | 21:17 | מאת: ורנה

קניתי גורה מסוג שיצו לפני כארבע ימים. היום לקחתי אותה לוטרינר בכדי לברר על חיסונים ולאחר שהוטרינר בדק את הכלה הוא אמר לי שיש לה הרניה אומבילקילית קטנה,הוא ציין שההרניה קטנה ואולי היא תיסגר ואלוי לא בכל מקרה הוא אמר שזה נופץ אצל השיצו . אני קצת התאכזבתי ורציתי לדעת על זה יותר אולי משהו מכיר את הבעיה הזו? אני מאוד אוהבת את הכלבה ואני ממש לא רוצה להחזיר אותה האם זאת בעיה חמורה?

15/02/2010 | 08:56 | מאת: ד"ר איתן ברנע

הסירו דאגה מליבכם רק במיקרים קיצוניים הדבר דורש טיפול כירורגי. רוב הכלבים חיים עם זה עד לגיל זיקנה מופלגת ללא התערבות כלשהיא.

מנהל פורום תזונת בעלי חיים