אשדוד

דיון מתוך פורום  תזונת בעלי חיים

07/05/2009 | 17:33 | מאת: אילנה

בהמשך להודעה הקודמת שכחתי שהכלב אכל אוכל ביתי במשך חודש על בסיס אורז גזר שמן קנולה ודגי ים, באמלצתו של הווטרינר כדי להיווכח שהוא אלרגי למזון, ואכן כך מצבו ישתפר אך ירד במשקל ותהליך ההכנה מצריך המון התעסקות וזמן.לדעתי חסרים עוד אבות מזון מינרלים וויטמינים שהוא צריך לקבל בתזונה שלו. תודה מראש מחכה תשובה בהקדם

11/05/2009 | 18:35 | מאת: ד"ר איתן ברנע

כפי שציינתי בתשובתי הקודמת הייתי מנסה את מזונות ההידרולייז בהן פורקו החלבונים לפרודות קטנות. לידיעתי לרויאל קנין יש מזונות כאלו

12/05/2009 | 20:07 | מאת: אילנה

לד"ר איתן ברנע היקר! תודה על התיחסותך לשאלותיי, מתשובתך הבנתי שצריך לנסות מזון רפואי. אכן כבר ניסינו וזם זה לא עזר במיוחד,לכן חשבתי שהמזון הצימחי הוא הפתרון.אני אנסה ואם זה יעזור אכתוב לך. תודה על העצה

13/05/2009 | 11:46 | מאת: ד"ר איתן ברנע

אשמח לשמוע אם המזון אמנם עזר

מנהל פורום תזונת בעלי חיים