הרניה פרנואליס

דיון מתוך פורום  תזונת בעלי חיים

27/04/2009 | 09:51 | מאת: מילי

שלום יש לי כלב יוקשר טרייר בן 6 . לאחרונה גילו כי יש לו הרניה פרניאליס היא בשלבים התחלתיים. והוטרנר המליץ על סירוס כדי שזה לא יגדל והמצב לא יסתבך. הוא גם קרא לזה כילא. אני בכלל לא כלכך מבינה בזה . רציתי לדעת האם סירוס זה הפיתרון הנכון. ואשמח להבין קצת יותר מה זה המחלה הזו ומה מומלץ לעשות

27/04/2009 | 23:03 | מאת: ד"ר איתן ברנע

מדובר בחולשה עד קרע של השרירים שמחזיקים למעשה את הרקטום. כתוצאה מחולשה זו עשויים להיכנס לאזור הקרע אברים כמו שלפוחית שתן. יש שחושבים שההורמון הגברי הוא שיותר חולשה בשרירים והוא אחד הגורמים להרניה.

מנהל פורום תזונת בעלי חיים