תוספי מזון לכלבים

דיון מתוך פורום  תזונת בעלי חיים

20/10/2008 | 17:59 | מאת: שחר א

שלום רב! ברשותי כלב זאב מעורב בגודל בינוני(אין לי מושג עם מה הוא מעורב כיוון שהוא אומץ "מצער בעלי חיים") הכלב קיום בן 14 הוא כלב סקרן מאוד, פעיל, אוהב מאוד לטייל בחוץ וללכת איתנו להליכות שאורכות לפעמים כשעה וחצי..... לפני כשנה התחילו להופיע אצלו תופעות כמו:הצרת אזור האגן,צליעה אחרי מאמץ וקושי קל באיזון הרגליים האחוריות. ידוע לי שכלבי זאב סובלים מבעיות אגן ומפקרים ושהכלב שלי מבוגר כבר הכלב מקבל מזון שנקרא VF (veterinarian formulated)SENIOR במזון הוא מקבל: omega 3 (min.)0.70% omega 6(min.) 3.50% chondroitin sulfate(min.) 70mg/kg glucosamine(min.) 450mg/kg השאלה שלי היא האם הכלב זקוק לתוסף מזון המכיל גליקוזמין או שמה שהוא מקבל באוכל זה מספיק? בתודה מראש וחג שמח שחר

21/10/2008 | 19:07 | מאת: ד"ר איתן ברנע

נכון שבגיל של כלבך בעיות מפרקים וקשיי הליכה הם תופעה מוכרת אך יחד עם כך ניתן לטפל ולסייע. הגלוקזמין והקונדרוטין יעילים וטובים אך במידה ואינם פותרים במלואה את הבעיה כדאי להוסיף כדורים כמו רימדיל שהם נון סטרויאדל אנטיאינפלמטורי. המזון שאתם נותנים נראה בסדר אך כפי שציינתי כנראה שסיוע לפתרון הבעיה זקוקים לסיוע נוסף.

מנהל פורום תזונת בעלי חיים