פקינזית מפונקת

דיון מתוך פורום  תזונת בעלי חיים

30/06/2008 | 22:50 | מאת: שרית

שלום! יש לי פקינזית בת 4 חודשים ששוקלת 2.7 ק"ג. מהיום שרכשנו אותה היא לא מוכנה בשום אופן לאכול מזון יבש ניסיתי PRO PLAN גורים ו - nutri source אך כלום לא עזר, היא מרעיבה את עצמה ואפילו אושפזה 3 פעמים על תשישות ואפטיות (קבלה מנת אינפוזיה והתאוששה). היא מוכנה לאכול רק אוכל ביתי מכל סוג שהוא: פרות, ירקות, בשר וכו' . בהמלצת הוטרינר היא מקבלת 2 מ"ל ויטמין ביום. האם זה בסדר לתת לה אוכל ביתי? ואם כן מה סוגי הבשרים/ירקות וכד' שכדאי לתת לה. תודה מראש על העזרה המיואשת מהקריות שרית

04/08/2008 | 09:26 | מאת: ד"ר איתן ברנע

זהויא מקרה קיצוני של כלב שהורגל למזון ביתי ולא מוכן להתפשר על שום דבר אחר. כאשר אין ברירה (לפי הצגת המקרה אין) ניתן לתת מזון ביתי משולב עם מזון תעשייתי. יחד עם כך הייתי מנסה להתעקש על מזון תעשייתי איכותי ביותר מעורבב עם מזון משומר.

מנהל פורום תזונת בעלי חיים